В селі Кошатів Здолбунівського району два тижні селяни виховували чуже немовля. Дізнавшись, служба у справах дітей відреагувала миттєво, шестимісячну дівчинку одразу забрали. Нині маля в лікарні, а фахівці готують документи на її влаштування в будинок дитини.

До Здолбунівської райлікарні дівчинку привезли працівники місцевої служби у справах дітей. Медики розповідають, дівчинка здорова, щоправда надто худенька для свого віку. Більше про дівчинку та її сім'ю розповіли у сільраді. У грудні минулого року в село Кошатів, приїхали невідомі чоловік з дружиною. За кілька днів у них народилася дівчинка. Але довго тут сім'я не прожила. Коли місцеві чиновники спробували дізнатися більше про новосельців, ті відразу зникли. А місяць тому повернулася жінка та віддала дитину сусідам, нібито пригледіти. У сусідів дівчинка і пробула два тижні. Нині чиновники та правоохоронці встановлюють особу матері Марійки і її місце перебування. Тимчасова мама Марійки, яка два тижні доглядала за дівчинкою від коментарів на камеру відмовилася. У чиновників просила не забирати немовля до появи матері. Натомість, фахівці настроєнні рішуче: позбавити батьків опіки, а дівчинку передати в Рівне нський будинок дитини.

І вже після підготовки сюжету до ефіру стало відомо, що правоохоронці встановили місце знаходження матері Марійки. Тому продовження історії дивіться у випусках Новин Рівного за четвер.