Хочеш відчути себе королевою? Тоді розкішна мереживна білизна саме для тебе! Її краса, зручність, простота підкорить кожну, а її легкість та пристрасна прозорість на тілі жінки, не залишить байдужим жодного чоловіка.

Мереживна білизна сьогодні набуває все більшої популярності. Бренди Andres Sarda, Oysho, найбагатша модель у світі Жизель Бундхен - рекомендують!



pic

Перевага такої білизни - ніжна, ажурна текстура тканини настільки красива, що підсвідомо не можна відвести погляду від неї. Дівчина в чорній мереживній білизні виглядає набагато ефектніше, ніж у моделях з гладких матеріалів. Мереживо додає візуально стрункості, може подовжувати ноги, підкреслювати талію і приховувати животик, якщо підібрати білизну правильно. Окремі типи такої білизни можуть навіть відвести увагу від целюліту, якщо раптом ви дуже переживаєте, що хтось крім вас його побачить.



pic

Найбільшою популярністю користуються розмиті акварельні кольори білизни. Такі кольори додають жіночності та підкреслюють романтичну натуру. Спокуслива нижня білизна – це чуттєво та модно. До того ж, це не тільки звабливий образ, але й додаткова впевненість у собі.