Відкриті й закриті, з розрізами, з рюшами, металеві й в’язані, однотонні та різнобарвні… цього сезону купальник можна підібрати на будь-який смак. А який купальник сподобається тобі?

Купальник – невід’ємна частина жіночого літнього гардеробу. В когось він один універсальний, а хтось не може втриматись від покупки ще одного, і ще одного. Які ж купальники модні в купальний сезон 2016 року?

1. Купальники з розрізами. Саме вони заполонили магазини цього літа. Стильно, красиво, сексуально, проте трохи не зручно, адже засмага буде далеко не рівномірною.



pic



pic

2. Купальники бандо. Такі купальники вже третій рік не виходять з моди. Тому власниці таких купальників можуть не задумуватись над пошуком нового купальника, ваш теж в відповідає сучасним тенденціям.



pic



pic

3. Закриті та частково закриті купальники – вічно модні купальники. Улюблені купальники Мерілін Монро. Тому діставайте з поличок свої купальники й гайда на пляж!



pic



pic



pic

4. Купальники з трусиками із завищеною талією. Вже минулого року вони почали з’являтись на відвідувачках пляжів, а цього літа, можете бути 100% впевнені, що не прогадаєте із таким купальником.

pic

5. Купальники з топами спортивного типу. Стильна новинка, що ж тут скажеш. Проте, радимо надягати їх на вже засмагле тіло, адже власниці білосніжної шкіри будуть не раді нерівномірній засмазі.



pic



pic

6. Купальники з рюшами. Такі купальники додадуть власниці ніжності, витонченості та романтичності. Просто та гарно.



pic

7. Металеві купальники. Нііі, ми не помилились, саме металеві купальники. Тижні моди все більше нас дивують своїми нововведеннями. Красиво, проте про зручність тут багато не скажеш.

8. В’язані купальники. Прийшла їхня друга хвиля, а перша була у 2013 році. Не всім вони здались зручними, проте сьогодні більшість жінок, якщо ще не купили цей купальник, то вже точно збираються здійснити таку покупку.



pic

Будьте стильні, проте не забувайте про зручність та комфорт!

pic