(*Часто перед святом або урочистою подією в багатьох із нас виникає питання: які квіти краще подарувати чи який обрати букет? Проте існує ряд прикмет, які рослини можна дарувати, а які ж не бажано.*)

Багато дівчат та жінок обожнюють троянди, а що ж означає отримати в дарунок ці квіти? Білі троянди вважаються символів невинності і чистоти. Зазвичай їх дарують юним особам, з метою підкреслити їх молодість і непорочність. Червоні троянди навпаки, висловлюють пристрасть і запал любові. Рожеві троянди наділяють романтичним значенням. Це символ витонченості і ніжності.

Недобре підносити в подарунок жовті квіти - це до нещастя й швидкої розлуки з людиною, якій ви їх подарували.

Доброю прикметою є піднесення в дарунок незабудок, тому що їх вважають символом дружніх відносин, а також вірності в любовних стосунках.

pic А бузок, вважається, символом любовних хвилювань.

Якщо ж у вас на кухні стоїть фікус, то голод і бідність вас омине, а в спальні - забезпечить спокій і захист.

За квітку в горщику, що подарували, неодмінно потрібно дати невеликий викуп, нехай і символічний, інакше вона не буде рости. Недобре дарувати конвалії, це квіти холодності й легковажності, як правило, вони приводять до розлуки.

pic

Одержати в дарунок іриси - гарний знак, ці квіти служать позначенням чистоти й надійності в почуттях. Хорошим дарунком вважаються лілії, так як вони символізують багатство, розкіш та успіх. Тюльпан символізує чисту любов, освідчення в коханні.

pic

Орхідеї символізують розкіш, пишність, витонченість. Їх дарують тільки найулюбленішим людям.

pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 українських слів, значення яких вас здивують

СМС-привітання із травневими святами