Від нудьги та байдикування захищали нині дітей Рівного міська влада. Вона організувала для дітлахів "Кубок майбутніх чемпіонів" - футбольний турнір для учнів молодших класів всіх шкіл міста. 34 команди розподілили по групах шляхом жеребкування.

Кубок УЄФА - це ще у майбутньому, але видовища, емоцій і голів сьогодні не менше. "Кубок майбутніх чемпіонів" розпочався грою команди 10-ї школи із минулорічними переможцями - школою 25-ю. Як і минулоріч, змагатимуться усі 34 міські загальноосвітні заклади. І хто сказав, що футбол - не жіноча справа?

Прекрасна і юна половина людства на турнірі представлена не тільки гравцями. Дев'ятикласниця української гімназії Лариса - одна з кількох дівчат-суддів.

Хлопцям на лавах запасних - не до інтерв'ю, одні ледве переводять подих після повернення з поля, інші - через хвилювання перед виходом. Зате голкіпер минулорічного чемпіона тримається чудово - цьогоріч він уже надто дорослий для турніру, тому прийшов підтримати своїх.

Тим часом небезпечних моментів біля воріт то однієї, то іншої команди не бракує. Публіка на трибунах не стихає, тренери зривають голос. 10-та школа зменшує відрив - 3:2, але ненадовго. Команда 25-ої знову забиває - і не один раз. 5:2, фінальний свисток і перший матч цьогорічного турніру "Кубка майбутніх чемпіонів" завершено перемогою чемпіона минулорічного. А попереду ще майже 3 тижні футбольного свята - фінал відбудеться 18 червня.