Літній гардероб кожної дівчини, зазвичай, переплітається із весняним гардеробом. Проте є речі без яких у літню спеку просто не обійтися, тому не весь весняний одяг вам підійде. Ось 5 речей, які must have у своєму літньому гардеробі кожна дівчина.

Шорти. Універсальними є шорти з такої модною зараз високою талією. Модні шорти із завищеною талією підходять абсолютно всім, візуально вони здатні значно подовжити ваші ноги і звузити лінію талії, це відмінний і, можна сказати, ідеальний варіант навіть для дівчат з невеликим ростом. Разом з такими модними шортами в сезоні літо 2016 цілком можна одягати яскраві пояси, щоб ще сильніше підкреслити свою стрункість.



pic

Окуляри. Необхідна річ по двом причинам: захищає очі від безжалісного сонця, яке погіршує зір. Плюс, якщо ходити без окуляр – постійно мружишся і з’являються зморшки. По-друге, окуляри незамінний атрибут модного лука, доповнюють образ, або стають яскравим акцентом. Вам потрібно визначитися з формою , яка вам найбільше підходить - експериментуйте .

Мереживна сукня. Не обов'язково щось складне, може бути простого крою. Але трошки мережив відразу зроблять її витонченішою, елегантною і романтичною.



pic

Легкий сарафан. Довгий сарафан яскравого кольору або з цікавим принтом, та вдало підійде для денної прогулянки по місту або морській набережній. Тільки не забудьте, що до легкого літнього сарафана не можна одягати взуття на підборах. Сюди підійдуть сандалі в грецькому стилі або ж босоніжки на танкетці.



pic

Сандалі. Зручно, практично і стильно. Таке взуття слугує доповненням і до довгого сарафану і до шортів. Не бійтесь експерементувати.

Користуйтеся порадами та завжди майте стильний вигляд!