Не знаєте чим цікавим та корисним зайяти дитину влітку? Програма “Кумедні пекарі” запрошує активних, цікавих, а найголовніше веселих діток від 5 років для участі у кулінарних майстер-класах. Наші пекарята проводять канікули весело та з користю. Приєднуйтеся до нас. Будемо вчитись готувати смаколики різних країн світу своїми рученятами

"Кумедні пекарі" - це програма, створена для того, щоб Ваші дітки навчалися новому, веселилися, знаходили нових друзів та цікаво і корисно проводили вільний час. Саме у нашому проекті ми намагаємося не тільки навчити діток готувати смаколики, але й бути самим собою, з легкістю спілкуватися не тільки з однолітками та, звісно, бути впевненим у собі. Адже дитина, якій довірили участь у важливій справі, відчуває впевненість у власних силах, що є важливою рисою для всіх майбутніх починань.

Саме на наших майстер-класах ви можете здійснити одночасно дві мрії Вашої дитини: стати зіркою телеекранів та навчитися готувати щось смачненьке.



pic

Відтепер дитячі кулінарні майстер-класи у програмі “Кумедні пекарі ”- захоплююча подорож для маленьких любителів смачненького до різних країн світу! Кожного разу ми випікаємо смаколики, традиційні для певних країн. А. страва, яку приготує Ваша дитина власними рученятами - смакуватиме їй набагато більше. Отож, приєднуйтесь до нас!

pic

На вас чекають:

- майстер-клас від професійного шеф-кухаря, який навчить Ваших діток випікати смаколики різних країн світу!

- цікаві знайомства з однолітками і не тільки.

- неоціненний досвід. Діти навчаться не тільки випікати, але й отримають досвід зйомки на телебаченні та побачать як відбувається весь знімальний процес.

- подарунки від Першого Місцевого. Кожної програми дітки отримують цікаві подаруночки від Рівне 1.

- позитивні враження: Ваші дітки відчують тебе справжніми зірками телебачення!



pic

Досі вагаєтесь? Уявіть, з якою гордістю дитина потім буде їсти випічку, яку зробила власними ручками ?

Подаруйте Вашій дитині ці емоції та швиденько заповнюйте АНКЕТУ, або телефонуйте за номером: 068 022 46 23

А також приєднуйтесь до наших груп у соціальних мережах, де ви можете переглянути фото та відгуки про наш проект - http://vk.com/kymedni_pekari.

Випуски програм Ви можете переглянути за посиланням. До зустрічі на нових випусках “Кумедні пекарі”. Ми чекаємо на Вас.

pic