Іноді, наносячи шари помади, тонального крему та лакуючи локони жінки вважають, що б'юті-огріхи, які вони допускають - чоловіки не помічають. Але це не так.

Надмірна кількість парфуму

Хлопцям невтямки, навіщо ти виливаєш на себе пів флакона духів, щоб потім збивати з ніг всіх і вся стійким, задушливим запахом. Вони не знають, що це «уд», «ніша», «Лімітед едішн» і, чесно кажучи, знати не хочуть. Не зловживай парфумом і віддавай перевагу легким квітково-пудровим ароматів з ноткою цитруса - згідно з опитуваннями, саме їх чоловіки знаходять найбільш сексуальними.



pic

Товсті шари тональних засобів

Ти дуже довго старанно накладала на обличчя консилер, хайлайтер, тональну основу, пудру і бронзуючі рум'яна в надії вбити його рельєфними вилицями і бездоганним тоном шкіри. За фактом, на твоєму (і його) комірі залишаються моторошні плями цегляного відтінку, а це тотальний Антисекс. Підбери легкий, невагомий тональний засіб і завжди видаляй видимі сліди макіяжу м'яким спонжем, розпорошивши на нього термальну воду.

Вії «павукові лапки»

При невмілому виконанні ефект вій Кардашьян перетворюється в ефект »лапок павука» - густе профарбовування, злиплі вії з грудками туші. Якщо тобі все ж хочеться вразити його поглядом, скористайся акуратними пучками штучних вій, наклеївши їх тільки на зовнішні куточки очей.



pic

Суха шкіра

Немає нічого менш сексуального, ніж суха шкіра ніг, загрубілі лікті або потріскані п'яти. Зімітуйте свіжу, сяючу легким загаром «літню» шкіру за допомогою живильного лосьйону-автозасмаги. Зараз наука зробила крок далеко - подібні засоби доглядають за шкірою і делікатно забарвлюють її верхній шар і, головне, приємно пахнуть - чому не bb-крем для тіла?



pic

Острівці неголеності на ногах

Він гладить твою гладку, ніжну ніжку і раптом ... острівець зі щетиною. Упс, мабуть ти не помітила, тому що поспішала. Це не смертельно, але неприємно. Брий ноги ввечері, а не вранці, стеж за тим, щоб лезо було гострим і відносно новим - це позбавить тебе від неестетичних червоних пухирців.

Джерело: zdorovia.com.ua