Важлива подія на вихідних? Ви хочете виглядати природними і по-справжньому здоровими? Не панікуйте, тому що сьогодні ми дамо вам кілька простих порад, завдяки яким ви виглядатимете на всі сто.

1. Добре зволожена шкіра

Пам’ятайте, що важливо почати підготовку до події за день або два дня заздалегідь. Завдяки м’якій, пружній і зволоженій шкірі ви виглядатимете неперевершено. Макіяж також виглядатиме краще, якщо ваша шкіра буде добре підготовленою, адже залишиться менше недоліків, які необхідно буде приховати, завдяки чому ви матимете більш природний і привабливий зовнішній вигляд.

Отже, як це зробити? Це легко. За два дні до важливої ​​дати приготуйте спеціальну суміш і використовуйте її двічі на день вранці і ввечері. Вам потрібні чотири столові ложки відвареної і потовченої м’якоті гарбуза.

У невеликій мисці змішайте гарбуз зі столовою ложкою меду, столовою ложкою оливкової олії, половиною столової ложки молока і столовою ложкою гелю алое. Коли отримаєте однорідну пасту, нанесіть її на обличчя і залиште на 20 хвилин. Промийте чистою водою. Повторюйте цю процедуру два рази на день і ви побачите, наскільки зволоженою і свіжою виглядатиме шкіра.



pic

Блискучі очі

Яскраві очі, обрамлені довгими і повними віями, – ще один акцент, який дійсно варто показати. Щоб отримати все це, вам потрібно використовувати простий засіб протягом двох днів. До його складу входять вазелін і рицинова олія. Вночі, перш ніж лягти спати, намастіть на повіки трохи вазеліну з краплею рицинової олії. Залиште до ранку, і ви побачите, наскільки осяйними стали ваші очі.



pic

Повні м’які губи

Жіночі губи надзвичайно привабливі. Але іноді вони стають сухими і тріскаються через мертву шкіру, яку видно, коли ви наносите губну помаду. Що варто зробити? Знову ж таки, використаймо трохи вазеліну.



pic

Нанесіть його на губи, а потім додайте трохи цукру. Так ми зробимо пілінг губ. Нанесіть ватним тампоном невелику кількість теплої води і масажуйте губи повільно, м’яко усуваючи мертву шкіру. Потім нанесіть трохи вазеліну і залиште його на ніч. Ви прокинетеся з м’якішими та красивішими губами.

Джерело: moyezdorovya.com.ua