Конфлікт між 51-річним чоловіком та його 53-річною співмешканкою закінчився фатально. Після кількох ударів в обличчя, отриманих від чоловіка, жінка через деякий час померла.

Співмешканці зловживали спиртними напоями, були безробітними. Сварка, а за нею і рукоприкладство, сталася після чергового кількаденного запою. Як пояснив згодом співмешканець померлої, вдарив в обличчя не менше п’яти разів.

Від отриманих ударів рівнянка впала і вдарилася головою об підлогу. Після цього конфлікт вичерпався і обоє пішли до своїх кімнат. Прокинувшись пізно вночі, господар зайшов до дружини у кімнату, але та не відгукувалась. Тож чоловік викликав швидку медичну допомогу, лікарі якої лише констатували смерть потерпілої.

Слідчо-оперативній групі, яка одразу прибула за викликом медиків, чоловік не зізнався у скоєному та стверджував, що він спав і не знає що трапилося.

Однак вилучені речові докази вказували на причетність чоловіка до скоєння злочину. Та й відповідно до лікарського свідоцтва стало відомо, що жінка померла унаслідок набряку, набухання та компресії головного мозку, внутрішньочерепного крововиливу. Тож зловмиснику нічого не залишалося, як розповісти про все поліцейським.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Відомо, що рівнянин у минулому тричі притягувався до адміністративної відповідальності.

За інформацією ГУНП в Рівне нській області