Насамперед ви повинні харчуватися збалансовано, відмовитися від фаст-фуду та жирних страв. Звичайно, вони смачні, але погано впливають на ваше здоров’я. Останні дослідження показали, що правильне харчування допомагає мати здорове тіло всередині і зовні.

Продукти для здорового волосся, шкіри та нігтів

Продукти, які ви «поклали» в організм, дуже важливі. Дієта не повинна мати дефіцит жодного з вітамінів А, В, і С, ні мінералів, ні омега-3 жирних кислот, ні цинку, ні біотину, або антиоксидантів. Якщо ви хочете по-справжньому гарне волосся, шкіру і нігті, додайте такі продукти до свого раціону:



pic

Лосось

Це один із найбільш здорових видів риб, які існують. Треба вживати його двічі або тричі на тиждень для того, щоб скористатися його властивостями, серед яких високий вміст омега-3 жирних кислот. Це покращує міцність волосини і збільшує її блиск, на додаток до зволожувальної дії на шкіру. Він також містить вітамін В12, який зміцнює нігті.

Зелень

Овочі, як-от: шпинат, капуста тощо – джерела вітамінів А, В, С і цинку. Вони всі містять необхідні поживні речовини для регенерації шкіри і збереження її здоровою разом з волоссям і нігтями. Також хорошою новиною є те, що всі види рецептів дуже смачні. Тож варто спробувати.



pic

Морква

Вона багата на вітамін А і антиоксиданти, які сприяють відновленню й росту волосся і запобігають передчасному старінню шкіри. Вони живлять і відновлюють. Пийте морквяний сік щодня, і ви побачите результати протягом декількох тижнів.



pic

Цибуля

Цей овоч повинен бути в кожній кухні (вона чудова хоча б у комбінації з картоплею і яйцями). Це величезне джерело заліза, фосфору, кремнію, кальцію і калію. Цибуля допомагає зберегти волосся сильним і сповненим життя, завдяки їй відбувається очищення печінки й кишківника. Коли це можливо, споживайте сиру цибулю для молодої красивої шкіри.

Джерело: moyezdorovya.com.ua