(*Для вирівнювання волосся*) за допомогою фена та щітки безумовно потрібні навички і спритність рук. Але, маючи вдома спеціальну праску для ідеального укладання волосся - ніяких особливих технік не буде потрібно.

Для початку давайте оберемо праску. Щоб ваше волосся не піддавалося впливу високої температури, віддавайте свій вибір прасці з функцією іонізації. Також, пристрій обов'язково повинен мати пластини з керамічним покриттям.



pic

Перед вирівнюванням на вологе вимите волосся нанесіть спеціальний термозахисний спрей. Він додасть волоссю об'єм, зафіксує укладку і полегшить подальше розчісування. Дуже важливо перед використовуванням праски - змити всі сліди засобів від попередньої укладки (мус, пінка, гель), тому що під впливом високої температури волосся стане липкими і буде більш схильне до пошкодження.



pic

Ні в якому разі не використовуйте праску на вологому волоссі! Дозвольте йому повністю висохнути перед вирівнюванням. Для якісного результату укладання пасмо потрібно захоплювати шириною не більше 3 см. Спочатку пасмо збризкують засобом для вирівнювання, прочісується і потім двічі вирівнюється праскою. Проводити потрібно швидко (не довше ніж 3 секунд), злегка натягнувши волосся. Решту пасм заздалегідь потрібно підколоти шпильками або резинками.

Джерело: myledi.net

pic