Вівторок: 25.05.10 Аварія зі збитками на київській трасі На щастя - без жертв і потерпілих. За 25 кілометрів від Рівного прорвало водогінну трубу, яка постачає до міста 80 відсотків усієї води. Рівне облводоканал обіцяє: споживачі дискомфорту не відчують, заради цього підприємство не пошкодує жодних грошей. Та чи вціліє новеньке дорожнє покриття на місці пориву? Середа: 26.05.10 Брак медичної допомоги скоро можуть відчути мешканці Степаня Сарненського району У місцевій лікарні збираються закрити одразу два відділення: хірургічне і пологове. Діагноз комісії з району - нестача обладнання і кваліфікованого персоналу.

Четвер: 27.05.10 Житло є – життя немає Власники квартир на Відінській, 5 ще й досі не можуть заселитися до своїх помешкань. Багатоповерхівку не здано в експлуатацію: підведені до будинку газ, електрику і тепло не підключають - нібито бракує документів.

Четвер: 27.05.10 У школах Рівного відлунав останній дзвоник Нині вони прощаються із садочком. Але все як у дорослих - справжній бал, розкішні сукні і святковий стіл. У дитячому садочку Горобинка - випускний. Причепурені хлопчаки та дівчатка з кучерами - розслабляються перед останнім своїм виступом. П'ятниця: 28.05.10 На Костопільщині санстанція закриває початкову школу Більше ніж півтори тисячі випускників офіційно попрощалися із шкільними партами та стінами рідної школи. Втім, вдихнути з полегшенням ще не поспішають - завтра випускні бали.