Якщо справа стосується професійного макіяжу, то все стає дуже складно і цього неможливо домогтися самостійно. Так думає більшість жінок. Існує багато способів дізнатися, як правильно наносити мейк-ап. Насправді, це набагато простіше, ніж ви думаєте. Ось найдоступніші виверти візажистів, щоб в домашніх умовах створити макіяж, як це роблять професіонали.

Секрет № 1. Сила рідкої основи

Важливо – ви повинні використовувати праймер перш, ніж нанести рідку основу на обличчя. Він допоможе зберегти макіяж на весь день і додасть шкірі гладкість та природний вигляд. Обирайте рідкий засіб замість пудри. Вона, як правило, створює «ефект маски». Рідкий праймер довше тримається, вирівнює тон і поверхню шкіри, надаючи їй бездоганний вигляд. Якщо потрібно замаскувати нерівності, запалення і почервоніння, спробуйте використовувати його тільки на тих областях, які вимагають коректування, а не на все обличчя. Завершити нанесення тону можна невеликою кількістю прозорої пудри, яка допоможе позбавитися від жирного блиску.



pic

Секрет № 2. Як створити бездоганні вилиці?

Потрібно знати три дуже важливі речі, щоб створити бездоганні вилиці, як у моделей в глянцевих журналах. Вам потрібні рум’яна, матовий бронзатор і хайлайтер. Рожевий рум’янець повинен бути нанесений безпосередньо на кістку вилиці, щоб вона виділялася. Матовий бронзатор використовується під вилицями для створення тіні. Хайлайтер надає обличчю свіжий вигляд. Він є дивним винаходом, допомагає підкреслити структуру обличчя.

Секрет № 3. Велике "Ні" в застосуванні тіней для повік

Запам’ятайте, що необхідно користуватися спеціальним праймером для тіней. Це допоможе їм не скочуватися в складках повік і довше збереже макіяж. Під брови слід нанести хайлайтер або основу для макіяжу, щоб допомогти їм виділитися. Тіні наносяться в трьох областях – на рухому повіку, на складку між верхнім і рухомим повіком і навколо очей (замість лайнера). І ніяких блакитних тіней до брів, адже ви не хочете виглядати як клоун.



pic

Секрет № 4.Об’ємні вії

Маленький секрет, щоб зробити вії довшими і об’ємнішими – використовуйте дитячу присипку! Спочатку слід покрити вії першим шаром туші. Далі, вказівним пальцем нанести трохи присипки на кінчики вій. Потім нафарбувати другий шар туші. Ви одразу помітите прекрасний результат!



pic

Секрет № 5. Позбавляємося від небажаного кольору

Для тих, хто має темні кола під очима, слід наносити на них рожевий консилер. Він зробить колір більш рівним. Почервоніння на обличчі маскуються праймером або консилером, які мають зелений пігмент. Сині або фіолетові вени допоможе приховати консилер жовтого кольору.

Джерело: www.kralya.org.ua