Щоб нігті довгий час радували вас своїм бездоганним видом, вимагається проводити корекцію гелевих нігтів. Як зробити це в домашніх умовах, - читайте далі.

Існує два способи, як робити корекцію гелевих нігтів. Першим найпростішим і швидшим, але в той же час і більше витратним способом, є відвідування кваліфікованого майстра. Краще звернутися до того, у кого ви нарощували свої нігтики.

Другим способом, що займає більше часу і вимагає немало терпіння - корекція гелевих нігтів вдома.



pic

Розглянемо поетапно увесь процес технології корекції гелевих нігтів.

Для початку, необхідно обробити руки дезинфікуючим засобом.

Озброївшись спеціальною пилкою для нігтів, слід спиляти приблизно 2/3 матеріалу і надати нігтьовій пластині тієї форми, яка вам подобається.

Рухами, спрямованими від кутикули до кінчика, за допомогою спеціальної пилки для нігтів потрібно обробити натуральний ніготь. Поверхня нігтя повинна мати гладку текстуру і бути повністю позбавлена властивого гелю глянсового блиску. Такій же обробці мають бути піддані ті ділянки, в яких наращенный матеріал почав відшаровуватися від вашого нігтя.



pic

Після спилювання, необхідно здійснити обробку нігтів за допомогою щітки. Потім нанести на їх поверхню дезинфікуючий засіб і покрійте їх допоміжним склеюючим засобом.

Наступним етапом корекції гелевих нігтів є безпосереднє моделювання. Цей процес полягає у викладанні на натуральну нігтьову пластину матеріалу-гелю і висушуванні отриманих нігтів.



pic

Завершальною частиною процесу - надання вашим нігтям прекрасного зовнішнього вигляду, і поліпшення властивостей вашого манікюру, є моделювання необхідної форми нігтя. Для цього можна скористатися звичайною пилкою або спеціальною машинкою.

Корекція гелевих нігтів в домашніх умовах займе 2-3 години, через довге висихання матеріалу. Завершальним етапом обробки нігтів повинно стати нанесення на кутикулу спеціальної олії або поживного крему.

Джерело: zhenskij-sajt.ru