Вже декілька місяців поспіль студенти рівненського вишу та жителі вулиць Степана Дем'янчука борються із "сусідством" тибетських мастифів. Нагадаємо, на початку березня на території радіозаводу поруч із університетом почали зводити розплідник. Керівництво та студенти обурилися і збунтувалися, мовляв миритися із таким "сусідством" не хочуть і не будуть ((http://www.rivne1.tv/news/62948)(та вимагали припинити будівництво)).

Втім, вже на початку червня, собак на територію таки завезли. Така новина викликала неабияке обурення у жителів навколишніх будинків. Вони вийшли на стихійний мітинг з вимогою прибрати з прилеглої до їх будинків території приватний собачий розплідник.



pic

Тоді ж побачити собак журналістам Першого місцевого не вдалось, їх від ЗМІ сховали. Однак, собаки на території зафіксувати їх таки вдалось. Станом на 13 червня, 11 годину дня, вони спокійно розгулюють по території радіозаводу. Зазначимо, це в той час, коли в університеті проходять заняття. До слова: гавкіт мастифів чути у приміщенні університету.



pic

Власником вольєра, на думку жителів, є Юрій Бойко. Втім, він від розплідника відхрещується.



pic

pic

Нагадаємо, раніше розплідник був розташований на вулиці Костромській, мешканці якої неодноразово скаржилися на собак.

Що ж до розплідника на території Радіозаводу, то його пообіцяли перевірити. Вже найближчим часом туди завітають представники ветмедицини, прокуратури та інших контролючих органів.