На щастя - без жертв і потерпілих. За 25 кілометрів від Рівного прорвало водогінну трубу, яка постачає до міста 80 відсотків усієї води. Рівнеоблводоканал обіцяє: споживачі дискомфорту не відчують, заради цього підприємство не пошкодує жодних грошей. Та чи вціліє новеньке дорожнє покриття на місці пориву?

Черговою жертвою цієї дороги стала водогінна труба. ЇЇ прорвало прямісінько під проїжджою частиною, розповідають спеціалісти. Під загрозою зневоднення перебуває усе Рівне , бо щодоби отримує звідси 50 тисяч кубометрів води.

Витрати на ліквідацію наслідків прориву обійдуться „Рівне облводоканалу” в 300 тисяч гривень. Утім гроші не головне каже керівництво, добре що рівняни з водою і не відчують незручностей. Третю добу тут працюють ремонтники, а подачу води у рівненські багатоповерхівки здійснюють за допомогою резервних водозаборів. Аби не руйнувати дорогу і не латати 30 літню трубу її вирішили замінити.

Більшість труб зношені тому й не витримують, щоправда керівництово „Рівне облводоканалу” не виключає, що прорив стався через будівництво дороги. Новеньку трубу везуть сюди з Дніпропетровська, до кінця тижня її обіцяють встановити.