І звертається до батьків із проханням нагадати своїм дітям напередодні літніх канікул правила поводження із електроприладами. До однієї вирушили особисто, щоб застерегти учнів не заходити до трансформаторних будок, не чіпати руками дротів і не пхати пальців у розетку.

У міському колегіумі сьогодні електробезпечно! В усіх класах діти із цікавістю слухають як слід поводитися із електричними приладами аби уникнути травмування, пожеж та інших неприємних випадків. Слухають уважно, активно відповідають, бо розуміють - це в житті їм знадобиться.

Олена Таргоній - вчитель зі стажем. Розуміє, дітям треба не тільки слухати але бачити. Тому для пояснення учням теми електричної безпеки залучила чи не найпопулярніший електричний прилад - комп'ютер. Мультимедійний супровід до вподоби і дітлахам, і представникам енергетичної кампанії.

Сьогодні такі уроки пройшли у всіх школах нашої області, для учнів усіх класів. В ЗАТ ЕйіЕс Рівне енерго запевняють, це необхідно не тільки для школярів, але й для їх батьків. Які під час літніх канікул не завжди можуть проконтролювати власних дітей.

Подібні заняття представники енергорозподільчої компанії проводять упродовж року. Від початку нинішнього до культури електроповодження долучилися школярі вже з вісімдесяти шкіл області. В Рівне енерго кажуть - не зупинятимуться на цьому. Адже тільки роз'яснюючи дітям, яка небезпека для життя пов'язана із електричним струмом, можна вберегти їх від біди.