Для дітей літо - прекрасна пора. Позаду уроки, домашні завдання, іспити. Але проведення часу біля монітора комп'ютера - аж ніяк не найкращі варіанти для літнього відпочинку. Щоб дитина не провела весь літній час безцільно, допоможіть їй знайти заняття до душі.

1. Фотографія.

Навчіть дитину помічати і знімати на фотоапарат цікаві моменти навколишнього життя. Наприкінці літа спільно можна створити фотоколаж і розмістити його в дитячій кімнаті.

2. Географія.

Підштовхніть чадо до пізнання нового - доручіть йому зібрати цікаві факти про якусь країну або подію. А ввечері в колі сім'ї обговоріть доповідь.

3. Тварини.

Незабутні враження подарують дитині кінні прогулянки, поні. Прогулянка на конях - відмінне активне проведення часу на свіжому повітрі.

4. Твістер і вечірки

Вирушаючи на дачу не забудьте прихопити з собою цю розважальну гру. І прийміть у ній активну участь! Або організуйте тематичну вечірку за мотивами казки або улюбленого мультика.

5. Модельєр.

Покажіть донці як виготовляються вбрання для паперової ляльки. Або запропонуйте оновити гардероб і зшити обновки з непотрібних речей.