Якщо ваша доля — офіційний стиль, в літній сезон з підбором одягу доведеться попотіти, щоб не прийшлось потіти безпосередньо в ньому. Що одягнути, аби відповідати дрес-коду і почувати себе вільно? - читайте далі.

Вибирайте для літнього гардеробу одяг з натуральних тканин (шовк, бавовна, льон), в якій ваша шкіра зможе «дихати». Тонкі тканини, як правило, сильно просвічують, тому переконайтеся, що при яскравому освітленні, ваша спідня білизна буде непомітною під одягом.

У занадто приталених нарядах буде спекотно, тому вибирайте вільну (але не мішкуватий!) Одяг строгого крою. Так ви і від ділового стилю не відступите, і літню спеку легше перенесете.



pic

Спідниця-олівець з принтом

Немає нічого більш жіночного та відповідного офісному стилю, як спідниця-олівець. Але, тоді як чорна сувора спідниця виглядає занадто манірно та недоречно в літні дні, її полегшена версія з м‘яких тканин із квітковим принтом втілює свіжість і елегантність. А в поєднанні із суворим піджаком, бежевою сумкою й туфлями на підборах образ стане більш розкішним.

Білі штани

Це воістину літній вигляд, та й в якості офісного одягу саме те, що треба. Перевагу краще віддати яскраво-білим брюкам з тонкої бавовни, можна в дуже тонку смужку нейтрального кольору.



pic

Штани повинні бути широкими, але із завищеною талією. Прекрасно поєднується така модель брюк із шовковою блузкою темно-синього кольору, так званого navy. Шовкова смугаста сумочка та туфлі з відкритими носами створять воістину розкішний образ ділової жінки влітку. Ще один плюс такого одягу: просторі штани з високим каблуком візуально дуже ефектно подовжують ноги.

Блузка з шарфом

Тим, хто вважає, що голим рукам не місце в офісному стилі, рекомендується поекспериментувати з блузками, які зав’язуються на шиї вузлом. У цьому сезоні такі декоративні оздоблення у вигляді шарфиків на шиї зустрічаються як на блузках, так і на сукнях. Подібний варіант здатний цілком компенсувати брак рукавів в одязі. Якщо блузка темних відтінків, то вона буде чудово поєднуватися з класичною спідницею-олівець білого кольору, великим золотим браслетом і балетками з квітковим принтом.



pic

Сукня-олівець

Крім спідниці-олівця, сукня такого ж крою вважається класикою офісного одягу. Поділ її, як правило, нижче коліна, що залишає певний простір для фантазії, однак силует такої сукні робить стрункішою фігуру, при цьому одночасно не змушуючи сумніватися в консервативності її власниці. На випадок прохолодної погоди можна накинути білий блейзер, настільки популярний в цьому році. А в якості вечірнього виходу можна розбавити образ яскравими аксесуарами.

Діловий стиль: взуття та дрес-код

Взуття - це завершальний штрих до вашого ділового образу. Ідеальні туфлі-човники на невеликому каблучку (щоб ноги не так втомлювалися). Тільки ніяких пряжок, бантиків і інших милих принад (щоб не порушити гармонію стилю)! Практичний вибір для літа - туфлі з відкритим носком (зрозуміло, у поєднанні з бездоганним педикюром). Шльопанці і сланці - варіант виключно пляжний, це абсолютний антипод ділового стилю, та й босоніжки в солідних компаніях під забороною.