68-річного чоловіка виявили на узбіччі неподалік магазину місцеві мешканці в селі Даничів Корецького району. Вони викликали швидку медичну допомогу. Однак лікарі лише констатували смерть чоловіка.

Поліцейські встановили, що напередодні, 28 травня, до 53-річної жительки Даничева навідалися сестра із 45-річним співмешканцем. У цей час у будинку вже перебував 68-річний односелець. Між чоловіками, які обоє були напідпитку, виникла суперечка, яка переросла у бійку. Від отриманих травм пенсіонер помер наступного дня.

Зі слів кривдника, він почав бити односельця після того, як сам отримав кілька стусанів кулаками, а тоді ще й совком.

За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з крововиливами в речовину та під оболонку головного мозку, закритої травми грудей, переломів ребер.

- За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — заступник начальника слідчого відділення Корецького відділення поліції Вадим Матвієнко. — Чоловікові повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області.