Засудженому Городищенської виправної колонії управління ДПтС України в Рівненській області (№96) намагалися передати наркотики в цукрі. Так, при огляді вмісту посилки, працівники колонії виявили та вилучили поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження.

Засудженому Городищенської виправної колонії управління ДПтС України в Рівне нській області (№96) намагалися передати наркотики в цукрі. Так, при огляді вмісту посилки, працівники колонії виявили та вилучили поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження.

- У пакеті з цукром, працівники установи виявили та вилучили поліетиленовий згорток з білою порошкоподібною речовиною ззовні схожою на наркотичну. Посилка надійшла від жительки Києва, - розповідає начальник установи Юрій Луцук.

Про це повідомили співробітників Рівне нського відділення поліції ГУ Національної поліції в Рівне нській області, проводиться перевірка. Речовину направлено на експертизу, йдеться в інформації прес-служби управління ДПтС України в Рівне нській області.