Останнім часом можна носити будь-яку довжину і фасони спідниць, але хітом таки є жіночні і романтичні спідниці-максі. Щоб не помилитися, як і з чим можна носити спідницю в підлогу, спробуйте дотримуватися наступних правил:

Дівчата можуть поєднувати довгі спідниці із взуттям на "тракторній" підошві, джинсовими та шкіряними речами.

Жінкам старшого віку можна запропонувати носити довгі спідниці з грубими чобітками, що нагадують стиль ковбоїв, тут будуть доречні великі жіночі сумки, ремені, шкіряний верх, хустки в стилі кантрі.



pic

Літні спідниці з натуральних легких тканин незамінні для відпочинку в спекотні дні. Фасони досить різноманітні: з воланами і оборками для романтичних натур. Доповнять цей предмет жіночого гардеробу майки і топи, жіночні широкополі капелюхи, біжутерія і відкрите взуття з каблуком або без нього.

Детальніше про те, з чим носити спідницю-максі

1. З обтягуючим топом. Як пишну, так і вузьку довгу спідницю варто носити з водолазкою або еластичною майкою - це врівноважить силует.

2. З об'ємним топом. Якщо довга спідниця пряма і приталена, то для контрасту можна носити її з широким джемпером (як на показі Пустовіт) або майкою (з заправленим краєм).



pic

3. З укороченим топом. Якщо можеш похвалитися тонкою талією і красивим пресом - чому б не носити довгу спідницю з укороченим топом? За рахунок довжини спідниці вбрання не буде виглядати занадто відвертим. Але якщо все ж захочеться мати вигляд супер-спокусливий - достатньо вибрати топ з блискучою фактурою.

4. З жакетом і поясом. Саме по собі поєднання довгої спідниці з жакетом може виглядати досить безформно, але пояс кардинально міняє справу.



pic

5. Ми б радили тобі бути обережною з такими варіантами, як пояс поверх топа або спідниці (ідея хороша, але в житті часто виглядає неохайно), а також з довгими топами з довгою спідницею - вони візуально вкорочують нижню частину силуету (вона у багатьох дівчат і без того трохи непропорційно коротка).

Джерело: lady.tochka.net