Якщо ви чітко вирішили стати стильною жінкою, то вам точно не обійтися без такої речі як спідниця-олівець. Проте вдало скомпонувати її з іншим одягом може не кожна. З чим носити спідницю-олівець, аби мати стильний та гармонійний образ, - читайте далі.

Переконавшись в актуальності спідниці-олівець, неминуче постає простим, але резонним запитанням — з чим її носити.

1. Класичний варіант поєднання цієї речі з легкою блузою і туфлями - відмінно підійде для офісного стилю. У цьому сезоні ідеальний комплект з таким вбранням складуть темні колготки. На сьогоднішній день блузу сміливо можна змінити на тонкий пуловер або водолазку, а також жакет приталеної форми. Для виготовлення класичної спідниці в основному використовується вовна, а колготки одягають під низ для того, щоб уникнути дискомфорту.

2. Спідниці, виконані у різноманітній кольоровій палітрі і з різними принтами, допоможуть вам створити романтичний образ. У даному варіанті спідницю можна доповнити корсетами, тунікою і топами будь-якої довжини. А колготки в цьому випадку краще всього замінити панчохами.



pic

3. Спідниці-олівці різних відтінків зі шкіри, бавовни або трикотажу також підійдуть і для повсякденного використання. Оскільки цей варіант головним чином передбачає зручність і комфорт, спідницю можна поєднувати з туфлями або босоніжками на потужній підошві, а також з балетками. Вузька футболка, кардиган або джемпер зійдуть в якості верхнього одягу. А ось під жакет або ошатну блузу варто вибрати виріб з іншої тканини.

4. Монотонна спідниця-олівець з атласного або оксамитового матеріалу в ансамблі з красивою блузою і туфлями зробить ваш образ яскравим і святковим. Ну а такі милі прикраси, як браслети, сережки або брошки, чудово завершать образ.

5. Спідницю-олівець можна використовувати як окрему річ, або одягнути як частина ділового костюма. А для того, щоб вузький крій не сковував ваші рухи, в подібних моделях передбачений розріз, який зроблений ззаду, спереду або збоку. Складки замість розрізу роблять в особливо суворих моделях.



pic

6. Ви візуально зробите ноги стрункішими, якщо в ансамбль з довгою чорною спідницею включите колготки і взуття такого ж кольору. Візуально ви відразу втратите кілька кілограм, що вдвічі практично.

7. Обговорюючи тему «спідниця-олівець, з чим носити», необхідно згадати про прикраси, наприклад, перлинні буси, які в поєднанні з круглоносими туфлями підкреслять створюваний вами образ. Колготки в цьому випадку можуть бути кольоровими.

8. Прекрасно виглядають спідниці, пошиті з жаккарда. Їх варто одягати з блузами, жакетами, в'язаними светрами, різними водолазками, куртками і чобітьми. Спідниця-олівець для вечірніх виходів виготовляється в основному з атласного або оксамитового матеріалу, який може мати будь-яке забарвлення.



pic

9. Досить часто можна зустріти спідницю-олівець з мереживами, які чудово поєднуються з пригладженим, одноколірним верхом в романтичному стилі. Мереживний верх, виконаний в тій же манері, вдало доповнить ансамбль.

10. Для дівчат з типом фігури "пісочний годинник" відмінним варіантом буде спідниця-олівець з заправленою в неї сорочкою, водолазкою і навіть тонким светром. Якщо ваша фігура не відноситься до розряду ідеальних, тоді краще носити кофти, сорочки та джемпера, що допоможуть вам приховати деякі недоліки.

11. Завершальним акордом стане шпилька і модна сумочка. Цей образ припаде до душі жінкам різної вікової категорії.

Користуйтеся порадами та будьте стильними!