Вас запросили на побачення і ви не знаєте з чого почати підготовку до нього? Почніть з макіяжу. Красивий мейк-ап, звичайно, не запорука ідеального побачення, але це одна із головних його складових. Як зробити розкішний макіяж, - читайте далі.

Головне завдання макіяжу – підкреслити вашу індивідуальність. Тому виберіть найпривабливішу частину обличчя – очі або губи – і виділіть їх за допомогою косметики. Загальновизнаний факт, що на першому побаченні чоловіки частіше звертають увагу на очі. Щоб підкреслити їх красу, використовуйте туш для вій. А створити ефект великих, відкритих очей допоможуть світлі тіні.

У сучасному візажі часто використовують темні тіні. Але цей варіант на першому побаченні доречний тільки в тому випадку, якщо воно передбачає відвідування нічного клубу.



pic

Романтичний макіяж

Макіяж в стилі "романтика" відмінно підійде для відвідування ресторану, вечері при свічках, для прогулянки під місяцем.

1) Щоб створити ідеально рівну і сяючу шкіру, знадобиться нанесення основи за допомогою спонжа або пензлика;

2) Консилером можна замаскувати кола під очима;

3) Для додання обличчю особливого сяйва і підкреслення його контурів на скроні, вилиці і ніс - наноситься крем-блиск;



pic

4) Справжній романтичний образ допоможуть створити рожеві рум'яна, нанесені відповідно до типу шкіри;

5) Тіні краще використовувати розсипчасті неяскравих відтінків (блакитних, рожевих, бузкових). Підводку краще не застосовувати. А замість чорної використовувати кольорову туш;

6) На губи наноситься блиск натурального відтінку. З таким макіяжем дивовижно виглядають ювелірні прикраси, з рубінами, сапфірами, які доповнюють образ, роблячи його розкішним і дорогим.

Макіяж для першого побачення повинен бути бездоганним. Жодних розмазаних ліній і нерівних тонів. Якщо не вийшло акуратно нанести з першого разу, без жалю змивайте його і беріться за роботу заново. В іншому випадку перше побачення може виявитися останнім.