Для того, щоб модний колір волосся не був зіпсований станом волосся, треба регулярно піклуватися про його стан, а також вибрати правильний догляд за світлим фарбованим волоссям. Який саме? - читайте далі.

Жінка, яка вирішила перефарбуватися в блондинку, повинна придбати всі необхідні продукти по догляду вдома.

– Шампунь для фарбованого волосся.

– Маска для пошкодженого і знебарвленого волосся з натуральними маслами.

– Кондиціонер-ополіскувач.

– Термозахист.

- Поживна олія для кінчиків волосся.

– Натуральні олії: оливкова, мигдальна, реп’яхова.



pic

1. Шампунь для фарбованого волосся. Сьогодні маса косметичних компаній пропонують своїм клієнтам відмінні шампуні, але варто відштовхуватися не тільки від особистих переваг, але й від того, який від природи у вас тип волосся. На щастя, для фарбованих блондинок є широкий вибір шампунів. Як же вибрати той, який ідеально підійде саме вашому волоссю? Тут важливо вивчити склад продукту і почитати відгуки клієнтів. Намагайтеся віддавати перевагу шампунів з натуральними маслами, адже головне, що вам необхідно після знебарвлення волосся блондораном або навіть щадною фарбою – живлення і зволоження. Використовуйте шампунь відповідно з інструкцією.

2. Маска для пошкодженого і знебарвленого волосся з натуральними маслами. Тут необхідно вибрати найкращий продукт, який представлений в косметичних магазинах вашого міста, адже саме маска повинна стати основою вашого відходу. Наносити її необхідно відразу після миття волосся шампунем, а потім обмотувати волосся харчовою плівкою. Це необхідно для створення ефекту лазні, тому що поживні маски працюють набагато краще, коли є парниковий ефект.



pic

Мити знебарвлене волосся слід не частіше 3 разів на тиждень - більш часті процедури можуть викликати висушування шкіри голови, адже шампунь змиває шкірне сало, що захищає волосся.

Інтенсивне живлення і зволоження. Хімічні речовини впливають на внутрішню структуру волосся, роблячи їх ламкими, тьмяними і млявими. Повернути волоссю блиск і здоров'я допоможуть регулярні ополіскування.



pic

Перед тим як розчесати волосся, збризніть їх спеціальним спреєм із силіконом - гребінець буде ковзати, розділяючи масу на окремі дрібні пасма. Категорично заборонено намагатися розчісувати мокре волосся, навіть присмачені бальзамом і випрямлячем - це стан вони легко розтягуються і можуть обірватися.

Користуйтеся порадами та будьте красивими!