Кеди - взуття актуальне для будь-якої вікової категорії. За рахунок зручності і практичності різноманітність моделей зростає з кожним сезоном. В моду стали входити навіть утеплені кеди і моделі на танкетці. Проте, з чим носити аби виглядати стильно, - читайте далі.

Для початку давайте розберемося, які бувають кеди. Кеди сьогодні можуть бути:

- простими – плоска підошва, проста шнурівка, висота взуття до кісточки на щиколотці;

- високими – плоска підошва або з невеликою танкеткою, висота взуття від кісточки на щиколотки до середини ікри;

- з відворотом – такі кеди прийнято носити опускаючи халява вниз, створюючи таким чином відворот, для цього шнурувати кеди треба всього лише на половину.



pic

Найвдалішим і універсальним поєднанням на всі часи буде вважатися прості кеди плюс сині джинси і весела футболка. Джинси потрібні прямого або звужений покрою, без гламурних прикрас. Футболку ви можете одягти як в колір кед, так і контрастну.

Аналогічний варіант можливий з джинсовими шортами. У цьому випадку ви можете взути будь-який вид кедів – всі вони будуть доречні. З кедами, прикрашені заклепками або шипами, одягнути футболку з принтом, хитромудрого малюнка в стилі Еда Харді (черепа, троянди, написи), з хрестом з тих же клепок або просто однотонний. До кедів приміряйте сорочку з коротким або довгим рукавом, сорочку слід заправити або залишити на випуск та доповнити ремінцем на талії.



pic

Високі кеди. З чим носити високі кеди? Тут фантазія практично не обмежена. Високі кеди - такий собі різновид чобіт спортивного стилю. Їх можливо поєднувати з вузькими джинсами, спідницею або легінсами. Джинси, звичайно, необхідно заправити - це буде ідеальним модним рішенням, яке, крім того, зробить ноги довшими і стрункими. Довжина спідниці у поєднанні з високими кедами не має обмежень - вона може бути як міні, так і максі.

Низькі кеди. Крім класичного поєднання зі спортивними брюками або джинсами, вони також знайшли застосування і в інших стилях. Їх тепер носять із спідницями різної довжини.



pic

Гламурні кросівки в паєтках або стразах прийнято одягати під пишні легкі спіднички, або короткі шорти або лосини. Все-таки це одяг для певної вікової категорії, дівчата старше 23-ох років можуть собі дозволити одягти таке тільки на маскарад або Хеллоуїн. Але такі кеди можна одягнути з простими білими джинсами і ошатною футболкою.

Кеди в квіточку відмінно підійдуть до трикотажного сарафана або спідниці з таким принтом. Таке поєднання буде виглядати дуже мило. Проста біла блузка або майка, вузька спідниця в квіточку, одягнута на талію і квіткові кеди – чудовий повсякденний образ.

Будьте стильними та модними!