Джинсовий одяг робить будь-який образ цікавіше і яскравіше. Саме тому дизайнери і модні експерти відвели одну з головних ролей в новому сезоні стильного джинсового жилетці. Яку обрати та з чим носити, - читайте далі.

Жилет і джинси. Як і сама джинсова тканина, поєднання джинсового жилета і джинсів не втратить унікальності ніколи. Підбираючи джинси і жилет, подбайте про те, щоб вони знаходилися в різному колірному діапазоні, інакше Ви ризикуєте створити нудний, нецікавий образ, позбавлений індивідуальності.

Не обмежуйтеся класичними синіми джинсами, підбирайте комплекти з різних стилів, приміряйте спідниці, бриджі та шорти.



pic

Ось кілька варіантом комплектів, які можуть зацікавити Вас:

1. Блакитного кольору джинси, сіро-блакитний жилет, рожевий топ з написами, чорна квадратна тканинна сумка з білими буквами, важкі чоботи на високій платформі.

2. Білі завужені джинси, блакитний класичний, трохи подовжений жилет, бірюзова блуза на гудзиках, бежеві босоніжки на платформі, у формі трапеції сумочка трьох кольорів: рожевого, пастельного та кремового, рожеві і бірюзові прикраси.

3. Чорні джинси, сіра майка у вузьку яскраво-рожеву смужку, жилет графітового кольору, коричневі сандалі в грецькому стилі, золотистий браслет.

4. Жилет і плаття. Джинсова жилетка стильно виглядає при носінні в теплу пору року, коли можна одягти легкі хвилясті шифонові або трикотажні сукні. Подібні образи варто розбавляти туфлями на високому каблучку, шпильці або танкетці. У деяких образах допустимо одягати взуття на плоскій підошві, наприклад грецькі сандалі або "гладіатори".



pic

5. Чорне плаття, сіро-блакитний жилет, рожевий клатч, туфлі на підборах або сандалі, декоровані кольоровими камінцями. До образу підійдуть об'ємні аксесуари червоного або коралового кольору, наприклад, намисто.

6. Білий сарафан на лямках, світло-блакитний джинсовий жилет, червоні босоніжки. 7. Кремове ажурне плаття, синій жилет, бежеві чобітки, металева підвіска на ланцюжку або коричневий шкіряний ремінь.

8. Бриджі, капрі, шорти. Заохочуються практично будь-які кольорові експерименти. Допустиме як взуття на підборах, так і балетки, ботильйони або в'єтнамки.



pic

9. Ажурні білі шорти, чорний топ на бретелях, бежеві ботильйони, аксесуари з чорної шкіри.

10. Спідниця до коліна кольору перцевої м'яти, блакитний класичний джинсовий жилет, білі босоніжки на підборах, біла блуза з зеленими і рожевими переливами.

Користуйтеся порадами та виглядайте стильно та зі смаком!