Більшість проблем, пов'язаних з мало привабливим виглядом нашої шкіри пов'язані з неправильним харчуванням. Живемо в поспіху, не зажди звертаємо увагу на те, що ми їмо і не замислюємось над тим, який вплив це має на нашу шкіру. Вистачить звикнути до кількох простих порад, щоб надати їй гарного вигляду. Яких саме? - читайте далі.

Для поліпшення стану шкіри обличчя вам необхідно включити в свій щоденний раціон овочі та фрукти, а не смачні торти. Протягом дня потрібно з’їсти 5 порцій овочів і фруктів (1 великий фрукт або овоч вважається за порцію). Можна вживати як свіжі овочі, так і приготовані на пару.

Не забувайте щодня пити склянку свіжовичавленого соку. Найкорисніші соки для краси шкіри обличчя – з селери, моркви і яблука. Також корисно пити гранатовий сік.

Ніколи не забувайте про сніданок. Так як це важлива основа Вашої краси!

Для того, щоб приготувати “сніданок краси”, вам знадобиться:



pic

1/3 склянки геркулесу, 1-2 ч. л. меду, сік одного лимона середнього розміру, 4 волоських горіха або будь-яких горіхів за вашим смаком, жменю родзинок, 1 яблуко, терте на тертку 1/2 склянки молока (НЕ знежиреного).



pic

Також, в раціоні харчування красуні повинні бути присутніми наступні продукти:

— банан. Він вибір тих, хто назавжди мріє позбутися від мішків під очима. Якщо перед сном з’їсти один банан, то він позбавляє людину від безсоння, замінюючи заспокійливі засоби. Банан є відмінним домашнім снодійним.

— морква. Вона містить дуже багато бета-каротину, який відновлює клітини.

— помідор. Цей овоч містить потужний антиоксидант лікопін, який має рослинне походження, який надійно захищає шкіру від літніх палючих променів сонця. Крім того, завдяки регулярному вживанню помідорів нормалізується тиск.

— сочевиця. У цього продукту багаті вміст цинку, який покращує колір обличчя, очищає шкіру і зменшує інтенсивність утворення сала на шкірі. Цинк є традиційним засобом від прищів і жирного блиску, який помірно застосовується в косметології.



pic

— вівсянка. Вірним шляхом до краси особи є сніданок, який складається з вівсянки. Завдяки кальцію, магнію і заліза, що міститься у вівсянці, запобігає передчасній появі зморшок.

— м’ята. Всім відомо, що проблеми зі шкірою і шлунком взаємопов’язані. Красива свіжа шкіра обличчя багато в чому є результатом відсутності проблем, пов’язаних з органами травлення і правильного харчування. Від багатьох неприємностей допоможе позбутися м’ятний чай. Завдяки ньому також знижується рівень стресу.

-кропива. У чаї з кропив’яних листя містяться протизапальні речовини, що заспокоюють шкіру особи, що покращують зовнішній вигляд шкіри, очищають від прищів і екземи.

-буряк. З давніх пір відома користь цього продукту для здоров’я та краси. Всі дієтологи світу рекомендують регулярно вживати цей продукт. У буряках містяться кальцій, залізо, магній, калій та інші елементи, корисні для здоров’я.

— артишоки. Він володіє великою кількістю антиоксидантів. Застосовується дуже часто при виробництві косметичних препаратів. Він гарантує привабливість і свіжість шкіри.

Користуйтеся порадами та будьте здоровими!

Джерело: www.krasunia.in.ua