Закордонні оглядачі навіть налічили 5 сімейств актуальних відтінків. Але навіть без додаткової класифікації зрозуміло, який колір є модним 2016 року.

Ніжні відтінки рожевого особливо популярні для весняних моделей. На зміну “запорошеній троянді” і “жувальній гумці” прийшов дуже теплий відтінок із жовтуватим підтоном, буквально створений для драпірування і м'яких тканин.

Сіро-лавандовий

Дуже повітряний і, одночасно, дуже практичний, ніжний, але не позбавлений характеру - все це описує сіро-лавандовий відтінок.

Димчастий коричневий

Незмінно популярний раніше мишастий - це і тепер модний колір весни-літа 2016 - дизайнери не квапляться відмовлятися від вдалих варіантів минулих років.



pic

Бургунді

Відтінок бургундського насиченіше, ніж в бордо, через що модний колір весни 2016 здається трішки “осіннім”. Але ж хто сказав, що багаті тони призначені лише для холодних дощових днів?

Персиковий

Обговорюючи модні кольори весна-літо 2016, не можна не згадати багатство нейтральних відтінків.



pic

Індіго

Настільки ж шикарний колір, стилістично бездоганний, оскільки розкриває особливості і блискучих, і матових тканин.

“Місячний камінь”

Насправді, справжній місячний камінь, зазвичай, володіє більш насиченим забарвленням, але вже дуже поетично називається цей модний колір літа 2016, аби можна було забути про його “ім'я”.



pic

Темно-бірюзовий

Третя коштовність в багатій палетці поточного року. Відтінок, який балансує проміж бірюзовим і смарагдовим, зачаровує погляд навіть найдосвідченіших критиків.

Джерело: www.vue.com.ua