Понеділок: 17.05.10 Кохану забив палкою Рівне нські правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жінці, з якою він проживав у квартирі на вулиці Мірющенка у Рівному. Затриманий – 51-річний рівнянин Віктор. В суботу вранці він подзвонив у чергову частину і розповів про труп у своїй квартирі.

Вівторок: 18.05.10 У Рівному молодик намагався звести рахунки з життям, стрибнувши на ковані ворота із залізними штирями Для цього він вибрався на дах ресторану „Спорт”, який знаходиться поблизу річки Устя. Його помітили працівники ресторану, які прикрили ворота і викликали рятувальників. Разом з ними приїхали міліція та швидка.

Середа: 19.05.10 Вже майже рік невідома доля рівненської валютниці Світлани Мізери, яка зникла у серпні минулого року Нагадаємо, востаннє її бачили коли вона йшла з валютного перехрестя на продовольчому ринку. У міліції навіть не можуть сказати чи зникла жива. Втім, запевняють, що роблять усе можливе для її пошуків.

Четвер: 20.05.10 Грався пістолетом і поцілив собі у скроню У Рівному розслідують обставини загадкової загибелі колишнього військового, який вистрелив собі в голову. Це сталося в четвер вночі у кафе на автовокзалі.