Кожному будинку притаманна своя енергія. Створюється вона людьми, які там живуть, а також речами, які їх оточують. Чим краще і сильніше буде ця енергія, тим успішніше буде кожен, хто живе в будинку і сім’я в цілому.

До кожної речі, що знаходиться вдома, треба ставитися вибірково. А від деяких речей варто позбутися прямо сьогодні, так як вони буквально витягують і руйнують енергію будинку.

Квіти впливають на енергію будинку. Їх вибирати і дарувати слід з обережністю. Ліани, наприклад, негативно впливають на жіночу енергію, а орхідеї активують сімейну енергію.

Посуд з тріщинами, сколами і дірками. Посуд впливає на відносини в будинку. Краще, щоб він був красивим, але головне — не зіпсованим.

Старий і рваний одяг та взуття. Речі, які не носять 2 сезони, не носять більше ніколи. Але при цьому старий одяг збирає в собі не тільки пил, але й енергію. Викинь ці речі або віддай на благодійність.

Точки мотлоху. У кожній квартирі є місця (стільці, крісла), де скупчується різний непотріб. Позбудьтеся цих речей: переставте їх або винесіть на балкон.

Подарунки, які дратують. Якщо вам подарували жахливу вазу, яка тепер весь час стоїть на самому видному місці, постарайся прибрати її. Речі, які не подобаються, послаблюють енергію дому та заважають зняти срес.

«Лікарняні» речі. Якщо є така можливість, позбудьтесь від речей, які були з вами в лікарні. Не перетягуйте в будинок енергію хвороби.

Старі речі варто купувати тільки в тому випадку, коли ти знаєш, кому вони належали. Особливо важливо це для старих антикварних меблів і посуду.

Джерело