На своїй доріжці рівненські гонщики змагалися з львівським "СКА Фаворит". Лише у двох з 15 заїздів рівнянам вдалося вибороти у суперників максимум очок.

Ураган останнім з українських клубів стартував в чемпіонаті Української ліги спідвею. Рівне нська команда протистояла Львівському СКА Фаворит. Уже з перших заїздів гості показали свій норов. Тож виступи найспритніших гонщиків Урагану Павела Мєсьонца, Віктора Голубовського та Андрія Корольова на результат боротьби кардинально не вплинули.

Лідери Фавориту Кирило Цуканов Петро Дим та Володимир Дубінін мали серйозну підтримку від юніорів. Відтак з 15 заїздів програли лише два.

Показати запеклу боротьбу рівненські гонщики не змогли через неналаштованість техніки, зазначив тренер клубу. Не останню роль відіграла і напружена психологічна атмосфера.

Якщо Урагану вдасться виправити свої помилки, то уже 10 червня рівняни зможуть побачити дербі на рівненському треку. Адже спідвейний клуб Трофимова змагатиметься з гонщиками спідвейного клубу "Каскад".