Блондинки, зазвичай, яскраві та розкішні жінки, які зачаровують одним лише поглядом. В цьому їм допомагають тіні для повік. А для того, аби Ви не помилилися у виборі тіней та мали гарний вигляд - Вам необхідно знати декілька секретів.

Тіні для блондинок з блакитними очима

Класичний варіант виграшного виділення синіх і блакитних очей – коричневі відтінки тіней: від світлого оранжевого до темного. При цьому, потрібно враховувати і тон шкіри: на смаглявій шкірі не будуть виглядати вдало бліді тіні; на блідій шкірі будуть надто нав'язливими яскраві тони. Насиченість кольору очей теж відіграє важливу роль: тіні ні в якому разі не повинні бути густішими в кольорі, ніж сам колір очей.

У результаті – відтінки тіней для макіяжу блакитних очей блондинки повинні бути такими, щоб їх було видно на шкірі, але не затьмарювали очі. В іншому випадку, світлі блакитні очі вигідно підкреслять коричневі тіні, але не залишать пам'яті про колір ваших очей.



pic

Макіяж очей для зеленоокою блондинки

Блондинки, рожеві відтінки – створені спеціально для вас. Рожевий - є кращим способом виділення зелених очей, тому що ці кольори вигідно контрастують один з одним. Власницям смаглявої шкіри і насиченому кольорі очей можна використовувати бордові і фіолетові відтінки, при блідій шкірі і світлих очах – обмежтеся персиковими і ніжно-рожевими відтінками тіней.



pic

Макіяж для блондинки з карими очима

Такий тип зовнішності є єдиним, по-справжньому доречним для використання синіх тіней в макіяжі. Вимоги до денного макіяжу: виділяти або очі, або губи – не все і відразу.



pic

Для власниць світлого волосся популярний макіяж акцентований на очах. Блондинкам небажано використовувати різкі чорні кольори. Зате їм відмінно підійдуть сірі відтінки підводки. Блондинки можуть чудово виглядати з ретро-стрілками. Така підводка очей більше підійде блондинкам з темними очима.