Долею рідного краю перейнялися учасники конкурсу учнівських робіт “Я — журналіст!”. Більшість старшокласників писали твори на тему "Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті?". Усі пропозиції передали до рук чиновників. Організатором конкурсу уже друге став Видавничий дім “ОГО” за підтримки обласного управління освіти і Острозької академії.

Вже другий конкурс учнівських робіт "Я журналіст" цьогоріч став міжобласним, а радше сусідським. На суд журі свої роботи представили 113 старшокласників з Рівне нщини і Волині. Призерами стали тільки шестеро.

Чотири третіх і два других місця конкурсанти з обох областей розділили порівну. А єдине перше дісталося рівнянці - разом із посвідченням позаштатного кореспондента Видавничого дому "ОГО". Рацпропозиції усіх учасників конкурсу організатори відібрали у течки. Тепер їх обіцяють уважно вивчити міські та обласні чиновники, яких одна із призерок у своєму творі охрестила марсіанами.

Моральне задоволення від такої уваги - не єдина винагорода для призерів конкурсу. Від спонсорів та організаторів вони отримали літературу із журналістики, технічне приладдя та знижки на навчання у Школі універсального журналіста. А ті, хто цього року ще не прощається зі школою, мають нагоду заявити "Я журналіст" вже наступної весни.