Скоро стартує сезон відпусток, тож багато сімей вже спланували подорожі до бабусі і дідуся, або ж до іншої країни. В будя-якому випадку варто найбільше подбати про хороший стан здоров'я впродовж відпочинку. З чого почати? В першу чергу покладіть до аптечки всі необхідні ліки!

Перш за все слід потурбуватись, щоб травна система вашої дитинки залишалась у безпеці. Для цього вам знадобиться активоване вугілля, ферментні препарати для травлення.

Ще однією поширеною проблемою. яка може виникнути під час відпустки є утворення алергічної реакції. Щоб уникнути цього або принаймні полегшити самопочуття своєї дитини слід мати у своїй аптечці протиалергічні засоби.

Також слід подбати про наявність засобів, які допоможуть вашій дитині у випадку утворення застудних захворювань. Перш за все до такого набору повинні входити *жарознижуючі препарати, противірусні та спазмолітичні.

Обов'язковим пунктом у будь-якій, не лише дитячій аптечці є наявність бинтів, вати, антисептиків та засобів проти різноманітних видів опіків.

Слід стежити, щоб усі засоби були дозволені до використанням дітям та строго дотримуватися термінів придатності.