Втім, отримали вони не звичайні атестати, а дипломи про закінчення Школи універсального журналіста сезону квітень-травень 2010. Вона проходила на базі видавничого дому “ОГО” та телерадіокомпанії “Рівне 1”.

Сміх, жарти та розмови про журналістику - підстава для зустрічі майже двох десятків сьогоднішніх і минулорічних випускників Школи Універсального Журналіста, які у понеділок зустрілися на спільному занятті.

Як зізнаються колишні випускники Школи, настрій та емоції на заняттях залишилися такими ж як і колись, а у сьогоднішніх випускниках вони бачать себе минулорічних і навіть по-доброму їм заздрять.

Окрім того, напередодні у Школі Універсального Журналіста вперше в історії відбулося відкрите заняття для усіх охочих. Вони поспілкувалися з провідними журналістами області та побувати у студії телеканалу Рівне 1.

Щоразу організатори вигадують щось нове та цікаве для своїх випускників. Так, за результатами відео проб, один із випускників Школи Журналіста, проведе випуск “Новин Рівного” на Першому місцевому.