До одного з будинків у Великому Олексині оперативник навідались з обшуком. У хаті 42-річного чоловіка виявили справжню нарколабораторію, метамфетамін, зброю та вибухівку, зроблену власноруч. Господар вже судимий за схожі злочини, але відбував умовне покарання, нині ж може на п’ять років попрощатись з волею. А у нього на вихованні троє малолітніх дітей.

До 42-річного Василя навідались оперативники району та працівники Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції. У хаті, де чоловік живе з дружиною та трьома дітьми, правоохоронці знайшли понад півкілограма метамфетаміну та шприци з невідомою речовиною.

Тож за те, що чоловік облаштував у себе цілу нарколабораторію у районному відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за трьома статтями. Але це не єдиний злочин за який відповідатиме житель Великого Олексина.

Чоловік вже не вперше зустрічається з правоохоронцями, більше того й нині засуджений за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Має непогашену судимість, але з іспитовим строком. За свіжі злочини може загриміти за грати на п’ять років.