Ким стати щоб гідно жити - вже сьогодні замислюються рівненські школярі, допомагають їм думати організатори міського конкурсу КВК "Турнір знавців професій".

Здоровий сміх не тільки лікує, але й допомагає розумним людям задуматися. У цьому впевнені організатори першого міського конкурсу серед учнівської молоді у РІвному КВК "Турнір знавців професій" . Обласнйи та міський центр занятості, міське управління освіти вирішили навчити сучасну молодь обирати собі майбутнє не за поп-престижем, а виключно за потребою ринку праці.

Сучасна молодь виявилася обізнаною. Про менеджерів жартували рідко, більше про звичайні професії. Знають ще й про такі.

Візитівка, розминка, домашнє завдяння. Все як усправжньому квені. Судді, Нагороди та призи. Кожна команда отримала дівіді для своєї школи та книгу "Рівне нщина працьовита" . Перемогли знавці з 28 школи. її учасникам - флешки. Друге місце - у у 22 школи. дітям фотоальбоми. А команди трьох НВК 12, 26 та Престижу разом посіли третє місце. для них спцеілаьні призи із канцелярськими наборами. ОРганізатор задоволені та впевнені - діти зрозуміли, обирати професію треба і з гумором і з розумом.

Переможці поїдуть на республіканський конкурс знавців професій у Вінницю. А потім, як пощастить до і до Києва.