Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою разом!» вже четвертий рік поспіль відбулася і в Квасилові. У суботу, 23 квітня, впродовж чотирьох годин члени громадської організації «Новий Квасилів» та інші небайдужі мешканці селища прибирали від сміття берег ріки Устя та узбіччя найбільш засмічених доріг.

Впродовж акції, її учасникам, вдалося ліквідувати кілька стихійних сміттєзвалищ поблизу ріки Устя та села Корнин, а також зробити чистими та охайними вулиці Перспективну (бетонка) та Рівне нську від зупинки «Квасилів-1» до автотраси «Київ-Чоп».



pic

Приємно, що акція «Зробимо Україну чистою разом!» з кожним наступним роком стає усе популярнішою серед мешканців Квасилова. Приміром, цього разу волонтери, які вийшли на прибирання, встановили одразу декілька досягнень: починаючи від найбільшої чисельності учасників за усю історію проведення акції в Квасилові і закінчуючи рекордною кількістю зібраного сміття. 12 квасилівчан різного віку зібрали та відправили на переробку 11 мішків зі склом, 23 – з ПЕТ-пляшками та 34 – з усім іншим сміттям.

Про це повідомили у прес-службі громадської організації «Новий Квасилів»