Останки якого півтора тижня тому знайшли в селі Дорогобуж Гощанського району. Тут, за свідченням істориків, у 1941-ому році проходили великі бої. Разом з кістками еменесники відшукали 2 гранати, патрони, а також спеціальну капсулу за допомогою якої встановили особу загиблого воїна.

Останки загиблого радянського воїна відшукали в селі Дорогобуж Гощанського району. Жінка, яка готувалась ремонтувати свій будинок, випадково викопала дві гранати. Поруч лежали патрони до гвинтівки, кістки і спеціальна капсула. Такі використовували у радянській армії. В них зберігалась інформація про особу солдата.

Знайдену капсулу відправили на дослідження київським експертам. Результат не забарився. Фахівці встановили, що останки належать Скоробагатому Даниїлу Лук’яновичу, 1921-ого року народження, уродженцю Синельниковського району Дніпропетровської області. Історики припускають: він загинув у липні 41-ого року. Коли радянські війська з останніх сил захищали переправи через річку Горинь. Найзапекліші бої проходили саме у Дорогобужі, де і знайшли останки загиблого воїна.

Дату перепоховання останків знайденого солдата еменесники призначили на 8 травня. А паралельно зайнялись пошуками його родичів. Шукали на Дніпропетровщині, та марно. Коли вже зневірились кого-небудь знайти, в черговій частині пролунав дзвінок. Дзвонили з Хмельницької області. Родичів солдата знайшли саме там. 8-го травня вони приїдуть на Рівне нщину і їм передадуть останки загиблого солдата, якого поховають на новій малій батьківщині його нащадків.