Середа: 05.05.10 Ким стати - вже цьогоріч доведеться вирішувати рівненським старшокласникам Із нового навчального року Україна переходить на 12-річну загальну освіту із обов'язковим профільним навчанням у старшій школі. Втім, швидко лише постанови пишуться. але не швидко в життя втілюються. Середа: 05.05.10 Виждати момент та спустити курок У Рівному цій майстерності навчають не снайперів, а фотографів. Відтепер 25 новоспечених майстрів світлини полюватимуть на наші емоції .Випускники другої приватної фотошколи Олександра Купчинського чотири місяці вчилися працювати з фотоапаратом, використовувати світло й тінь.

Четвер: 06.05.10 Щодня згадують війну у селі Ремель Люди кажуть, пам'ятатимуть про неї завжди. Адже дуже добре пам'ятають і окупацію, і масові розстріли і вщент спалене село.

П'ятниця: 07.05.10 Спогади, квіти, сльози та польова кухня Під військовий марш у Рівному зустрілися ветерани Другої світової війни. Вони згадували молодість, говорили про життя. Пом'янули й загиблих в боях співслуживців.

П'ятниця: 07.05.10 Від Сталінграда до Берліна Через усю Європу провели фронтові дороги мешканця Корця Олександра Качановського. Нині ветеранові 92 він запевняє, що не стомився жити, і головне - працювати. Каже, саме у щоденній роботі - рецепт його довголіття.