Набрид старий інтер’єр? Прагнете змін? Перша думка, яка з’являється в голові - це, звісно, переклеїти шпалери. Зайшовши до будь-якого магазину, у вас розбіжаться очі від різноманіття цього матеріалу. Як вибрати?

Ми поспілкувались із фахівцями інтернет-магазину «Vse-bud.com». Спеціалісти цього магазину знають про шпалери все. Вони розповіли про основні принципи вибору шпалер.

1. Ціна

Ринок пропонує багато шпалер від дешевих до дорогих. А були, є і будуть дешевими паперові та акрилові шпалери.

До середньо цінової категорії відносять вінілові, флізелінові, рідкі, склотканинні шпалери. Проте також можуть вони бути і дорогими взалежності від підвиду: шовкографія, стеклярус та ін. Виробник також грає важливу роль у формуванні ціни.

А текстильні, флокові, бамбукові та пробкові шпалери — це екологічні шпалери, які також вважаються дорогими.

pic

2. Дизайн

Велика кількість зображень в інтернеті- вишуканого, комфортного приміщення, багатьох спонукає до ремонту.

Відповідно до стилю обираються і шпалери самостійно, з допомогою дизайнера, майстра чи друзів. Критерії вибору залежать від особистих переконань кожного. Незамінними в кількості дизайнерських фантазій є шпалери вінілові на флізеліновій або паперовій основі. А для найвибагливіших інтер'єрів є варіант - друк під замовлення - де мрії втілюються в реальність.

pic

3. Здоров'я та екологічність

“У кого, що болить, той про це і гомонить!” - ця давня українська приказка, яскраво підкреслює третій принцим вибору. Якщо зі здоров'ям все ОК — ніхто не акцентує увагу на важливий факт екологічності. Лише ті хто турбується про здоров'я своє чи рідних, обов'язково використовує даний принцип. Вініл для алергетиків може бути трагічним, оскільки притягує пил, проте з цим можна боротись вологим протеранням стін, мінімум один раз на місяць.

Склотканинні шпалери — це один із найкращих варіантів екологічності по ціні та безпеці, вони і також стійкі до механічних пошкоджень та не підтримують горіння.

Бамбукові і пробкові — це вишукані природні шпалери, які до того ж ще довговічні та витривалі, проте потребують більш прискіпливішого оформлення і підбору приміщення, дотримання природних напрямків дизайну.

Рідкі шпалери — це суміш бавовняних, шовкових, целюльозних волокон із різноманітними декоративними домішками, які наносяться легко та і в догляді не вибагливі.

pic

4. Міра кольорових відтінків

Коли одноманітність життя “робота- вдома” - здається, хочеться чогось яскравого, неймовірного, сміливого, хаотичного і не такого як в сусіда, подруги. Тоді, при такому настрої, обирається шпалери — як наслідок, зазвичай, такі експеременти завершуються повторним ремонтом. При ньому вибір акцентується на чомусь спокійному, пастельному і, можливо, такому як в сусіда - знову не те. Проте може бути все навпаки — неподібність і сміливість породжує стиль.

pic

5. Стійкість та простота роботи з шпалерами

Часто вибір надається простоті нанесення та поклейки — це залежить від того, хто буде виконувати ремонтні роботи. А іншим не менш для багатьох важливим критерієм є стійкість до пошкоджень, миття та відновлення після певних дитячих творчих ігор. В допомогу можуть прийти і домашні улюбленці, які знають що “де поточить”. Найбільш стійкими до механічних пошкоджень є склотканинні, бамбукові шпалери, а рідкі легко відновлюються, навіть після фломастера і фарб.

pic

Отже, обираємо лише найкраще, адже від нашого вибору залежить здоров’я та благополуччя нашої родини.

Подбай про безпеку оселі - купуй екологічні шпалери разом із інтернет-магазином «VSE-BUD.com» або за адресою м.Рівне вул. Млинівська, 23

конт.тел.:

0362 43 43 16; 067 604 22 93;

063 632 56 36.