Купивши комплект запрошень в магазині, ви не можете навіть сподіватися на оригінальність. Але якщо ви зробите запрошення на весілля своїми руками, то проявите не лише свою творчу натуру, але й приємно здивуєте гостей. Коли ви надсилаєте весільне запрошення, ви не тільки хочете повідомити гостю дату і місце проведення свята, але й бажаєте цим запрошенням продемонструвати особливість та креативність вашої пари.

Запрошення на весілля у формі квітки

Це досить проста і водночас геніальна ідея! Вам знадобиться картон, ножиці і трохи натхнення. За допомогою комп'ютерної програми створіть шаблон квітки, використовуючи три подовгасті форми, які перетинаються посередині (центр утворює коло і кінці утворюють пелюстки). Надайте колу інший колір для фону та напишіть текст запрошення. Роздрукуйте все це на кольоровому папері і виріжте по контуру. Зовнішню сторону можна задекорувати як вам заманеться. Складіть пелюстки, щоб закріпити квітку.



pic

Запрошення на повітряних кульках

Ви чули що-небудь про друк на повітряних кульках? Це дуже оригінальна послуга, про яку мало хто знає. Однак у Львові вже є можливість замовити послугу з друку на кульках. Так ось, ми пропонуємо вам надрукувати на кульках всю інформацію про весілля і в вкласти таку кульку в красиво декорований конверт або запрошення. Гостю для того, щоб дізнатися, куди і на коли його запросили, доведеться докласти зусиль і надути кульку. Думаю, що така ідея особливо сподобається молоді. А для більш консервативних гостей можете підготувати більш класичні весільні запрошення.

Запрошення на весілля «Пригоди для двох»

Ви любите подорожувати? Якщо так, тоді це запрошення вам сподобається. Ідея створити унікальне запрошення на весілля для пар, що люблять подорожувати, належить дизайнеру з Нью-Йорка Kitkat Pecson. Що такого особливого в цих запрошеннях? Ілюстровані запрошення на весілля розповідають про ті місця, які пара відвідала разом, а також про основні етапи у їхніх стосунках. Наступним етапом у їхньому житті, а також пригодою, долучитися до якої вони запрошують і гостей, буде весілля! Звичайно, для створення такого запрошення вам знадобляться неабиякі навички малювання та знання спеціальних програм. Але якщо вам сподобалася ця ідея, але реалізувати самотужки ви її не можете, тоді варто звернутися за допомогою до хорошого дизайнера. Він створить макет, а вам доведеться лише роздрукувати таке оригінальне запрошення та надіслати гостям. Думаю, таке запрошення підійде тим парам, які вирішили одружитися закордоном, що дуже модно тепер.



pic

Запрошення «Весільна коробка»

Автором такого запрошення є наречена Шарлотта Фосдік. Свою ідею вона пояснила тим, що хотіла створити щось таке, щоб її рідні та друзі не тільки пам’ятали, але й зберігали довго після весілля. Молода пара, що створила такі запрошення на весілля, зізнається, що дуже любить пізнавати світ. Тому в їхніх запрошеннях у вигляді коробочки, крім листа з інформацією про проведення весілля, гості знайшли пакетики зі спеціями. Таким чином молодята хотіли підкреслити, що життя є багатогранне і цікаве, воно має багато смаків та ароматів. Досить незвична і нестандартна ідея, що сподобається не всім. Однак креативні молодята знайдуть щось цікаве в цих запрошеннях.



pic

Весільне запрошення-шоколадка

Якщо серед ваших гостей є багато цінителів солодощів, то така ідея вам сподобається. Всю інформацію про місце та дату проведення свята ви можете роздрукувати на внутрішній стороні обгортки плитки шоколаду. Окрім отримання приємної звістки, гості ще зможуть поласувати шоколадом, згадуючи про вашу пару.

Вінтажні запрошення-серветки

Думали, що після весільних запрошень на кульках, вас уже нічим не здивуєш? А як вам ідея весільних запрошень на серветках? Друк на серветках чи просто тканині сьогодні без проблем можна замовити у Львові. Тому вам залишається лише придумати дизайн серветок. Для того, щоб такі запрошення виглядали презентабельно, використайте паперовий каркас, який обгорніть серветкою, а потім зафіксуйте все це смужкою з паперу. Додаткову інформацію ви можете зазначити також на тому листку паперу, який ви використаєте в якості каркасу для всієї цієї конструкції.

Можливо, дехто з вас скаже, що ці запрошення вимагають багато часу та зусиль. Але ж ніхто не казав, що буде легко. Однак буде креативно і оригінально!

Джерело: girko.lviv.ua