Гра заморська, там же й популярна! На стадіоні Мототрек команда Рівненські монархи у третьому турі чемпіонату України Флаг-ліги приймала одразу трьох суперників - дві команди з Вінниці і одну з Житомира.

У першому матчі Рівне нського туру флаг-ліги господарі зустрілися з Житомирськими "вепрами". "Монархи" відразу ж захопили ініціативу та постійно вели в рахунку. Утім в останні хвилини пропустили 2 вдалі спроби суперників і в результаті поступилися 18:27. Рівне нські гравці кажуть через брак досвіду.

Рівне нська команда існує 5 років. Поки, що рівняни без спеціальної екіпіровки, каркасів та шоломів, тому і заявилися у Флаг-лігу. У якій суперники не збивають один одного, а просто зривають прапорець, що вісить на поясі у кожного гравця. Правила гри прості, пронести м'яч за лицьову лінію половини поля суперника.

Вже у наступному матчі "Рівне нські монархи" таки здобули свою першу перемогу в Чемпіонаті. А лідерами рівненського туру стали Вінницькі вовки. Їх гравці більш досвідчені, тому і є фаворитами ліги. Поки, що "Рівне нські монархи" на 5 місці у Чемпіонаті. Поліпшити своє турнірне становище рівняни зможуть на початку червня у Хмельницькому.