В мікрорайоні Ювілейний у парку відкрився центр дитячих розваг. Різноманітні атракціони, гірки та гойдалки - примушують затамовувати подих найменших відвідувачів, та розщедритися їх батькам. Втім, є у парку і безкоштовні розваги. Це - подарунок дітям та місту.

Новий парк розваг з'явився у Рівному. У мікрорайоні "Ювілейний" місцевий підприємець встановив платні атракціони та безкоштовні гірки й гойдалки. Але благоустрій на цьому не закінчиться. Ініціативу бізнесмена підтримає депутат. Серед малечі — ажіотаж. Діти вишиковуються у довжелезні черги, щоб покататися на каруселях, міні-мотоциклах та автомобілях. Разом з дітьми новому парку атракціонів радіють і їх батьки.

А от рівненська влада подбати про дозвілля підростаючого покоління не надто в силі — міський бюджет досі не сформований. Головний комунальник міста відхрещується від прогнозів, чи будуть цьогоріч кошти у фінансовому кошику на дитячі майданчики. Торік у Рівному встановили майже півсотні дитячих та спортивних майданчиків. Нині на міську скарбницю надії мало. Тому міське керівництво сподівається і на допомогу меценатів.