У Червоних горах чоловік стріляв по людях. Одного чоловіка госпіталізували у лікарню. У нього поранення шиї. Обставини, при яких 25-рінчий чоловік отримав травму з’ясовують поліцейські, адже порушили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Пострілами з спец пристрою рівнянин утихомирював гамірну компанію. Як результат молодого чоловіка зі простреленою шиєю госпіталізували до обласної лікарні. Його після стрілянини у Червоних горах привезли пізно ввечері. Куля ввійшла у гортань чоловіка, десь на два сантиметри і дивом не зачепила сонну артерію.

Володимир вже оговтується від стрілянини, він ходить і загалом почувається нормально. Втім, ділитися деталями вечірньої стрілянини не надто бажає. Але все ж описує, як сусід стріляв у нього.

У поліції за результатами оперативної роботи вимальовується трохи інша картина. Адже власник пістолета взявся за нього не спроста. Хотів оборонятись від злодіїв. Так він сприйняв гамірну компанію, що проходила повз його ворота. Тому з травматичного пістолета почав стіляти в бік дороги, де було п’ятеро людей.

Ніхто окрім 25-річного Володимира травм не отримав. На місці стрілянини нарахували 4 гільзи, у чоловіка вилучили 7 гумових куль і власне сам спецпристрій. За статтею хуліганство, а саме так розцінили ті події поліцейські, винуватець може бути покараний позбавленням волі. Терміни чималий – від 3 до 7 років.