Доповненням до сукні нареченої завжди були, є і будуть весільні аксесуари. Саме вони роблять образ нареченої завершеним, та є останнім штрихом у весільному вбранні. До весільних аксесуарів можна віднести прикраси. Не важливо що це буде: якісна біжутерія або виробі з дорогоцінного металу головне, щоб кольє, сережки і кільця гармоніювали з зачіскою і сукнею нареченої. Якщо ви вибрали просте весільну сукню, без драпіровок, мережив і каменів, то краще всього підібрати досить масивну біжутерію. Наречена повинна блищати і прикраси можуть цьому всіляко сприяти.

Сережки повинні гармоніювати з зачіскою. Чим складніший і цікавіший укладене волосся, тим скромніше повинні бути сережки. Якщо ж ви віддаєте перевагу гладкі зачіски, то є сенс виділити вушка яскравими прикрасами. Намагайтеся дотримуватися одного важливого правила: прикрас повинно бути в міру і вони мають бути витримані в одному стилі. Не можна, щоб на пальчику сяяло золота обручка, а у вухах срібні сережки. Зрештою, ви ж наречена, а не весільна ялинка.



pic

Також, до весільних аксесуарів відносяться такі предмети гардеробу, як нижня білизна, панчохи, рукавички, верхній одяг, фата, весільний букет. Чим багатше виглядає сукня, тим менше весільних аксесуарів повинно бути. Буває так, що сукня виглядає самодостатньо сама по собі.

Вважається, що фата – символ чистоти і невинності нареченої. Тому тричі подумайте, одягати її. Найактуальніше фата буде виглядати в залі для весільної церемонії, в іншому випадку від неї можна відмовитися на користь капелюшки-шпильки, гребенів, вуалей і інших прикрас для волосся.



pic

Особливу увагу потрібно приділити такого весільного аксесуара, як білизна. Найчастіше наречені використовують панчохи білого або тілесного кольору і обов'язково білі трусики і бюстгальтер. Панчохи кріпляться на пояс на талії.

Більшість наречених використовує такий весільний аксесуар, як підв'язка на ногу. Зазвичай підв'язку кидають друзям нареченого. За аналогією з букетом нареченої, вважається, що хто його зловить, той найближчим часом одружиться.

Джерело: xvatit.com.ua