Понеділок: 26.04.10 Викрадені гроші підлітки витрачали на цукерки та ковбасу У Дубровиці затримали групу підлітків, яка займалась магазинними крадіжками. Все почалося в листопаді минулого року. Тоді невідомі обікрали один з місцевих магазинів. Поки оперативники працювали в магазині, в чергову частину повідомили про ще одну крадіжку. Цього разу обікрали кондитерську, з якої, окрім товарів, винесли ще й півтори тисячі гривень.

Вівторок: 27.03.10 У Рівному горів завод „Рівне сільмаш” Тут зайнялися повітропроводи у фарбувальній камері заготівельно-складського виробництва. На місце пожежі виїхали три пожежно-рятувальних відділення, оперативно-координаційний центр та пожежна машина „Рівне сільмашу”.

Середа: 28.04.10 У Дубно троє молодиків грабували перехожих Розбій на Рівне нщині . У Дубно троє нетверезих молодиків напали на місцевого студента, 18-річного Василя. Це сталося близько опівночі. Хлопця жорстоко побили, зокрема заламали праву руку, після чого відібрали все цінне, що в нього було.

Четвер: 29.04.10 За незаконний видобуток бурштину на Рівне нщині вже відправляють за грати Чоловіка, який нелегально добував сонячне каміння, затримали у Сарненському районі на території Вирівської сільської ради. У нього вилучили 100 грамів бурштину. За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу, а підозрюваного взяли під варту ще до початку слухання кримінальної справи в суді.

Четвер: 29.04.10 Відразу чотири автомобілі стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди у Рівному Аварія сталася на перехресті вулиць Степана Бандери та Княгині Ольги. Свідки розповідають: автомобіль „Mercedes Vito” стояв припаркованим біля офісного центру, та раптом авто рушило з місця. Водія всередині не було.