Люди бояться залишитися без двора і дитячого майданчика через розширення зупинки на автовокзалі. Натомість чиновники планують із часом передати усі міські зупинки підприємцям, щоб ті надали їм пристойного вигляду.

Ці люди збираються під будинком постійно, але віднедавна лише з однією метою: не пустити будівельників у свій двір. Сьогодні їх не має тож дістається оператору Рівне 1.

Реагують так на кожного „чужого” відтоді, як будівельники почали розширювати зупинку громадського транспорту. Кажуть будують одне – можуть зруйнувати інше: їх дитячий майданчик. Довгожителі будинку розповідають самотужки садили тут дерева і постійно наводять лад. Навіть дитячий майданчик власним коштом встановили. А тепер бояться, що його хтось хоче знести. Радіти потрібно, а не скиглити апелює міський голова Рівного, бо тут з'явиться нова тролейбусна зупинка, її зведе банк-орендатор за свої кошти, а в замін отримає клаптик землі. Тим більше, каже очільник міста, що до будинку далеко, тому запевняє дитячого майданчику ніхто у мешканців не забере. Обійдемося і без зупинки категоричні мешканці на Київській 26. Кажуть метр за метром і так банкіри дістануться їх будинку. Тож нині чатують аби будівельники не наближалися до їх двору. Боронити свій дитячий майданчик погрожують навіть з боями.